Betonowe trzewiki - Sygut, Marzena (Menedżer Zdrowia, 2010)
– Wolno wam popadać w długi, ale broń Boże dorabiać ponad kontrakt z NFZ – tak w skrócie brzmi przesłanie Ministerstwa Zdrowia do szpitali publicznych. To dobra lekcja nauki pływania z betonowymi butami zamiast płetw.