Przywracanie sprawności - Półgrabia, Dawid (Menedżer Zdrowia, 2010)
W przypadku wielu schorzeń leczenie farmakologiczne bądź operacyjne to dopiero początek długiej drogi. Bardzo często bowiem usunięcie najgroźniejszych i najbardziej odczuwalnych objawów to zaledwie połowa sukcesu. Pozostaje jeszcze mozolna i indywidualna praca rehabilitacyjna, która stanowi integralny etap leczenia. Jak sobie z tym radzimy w Polsce?