Nowe produkty – oprogramowanie dla gabinetów i przychodni: iMed24 (Menedżer Zdrowia, 2010)
Od kilku miesięcy na polskim rynku dostępny jest nowy system przeznaczony do obsługi placówek lecznictwa ambulatoryjnego – system iMed24. Produkt ten wpisuje się w istniejącą już na rynku bogatą ofertę oprogramowania dla przychodni i gabinetów lekarskich. System produkowany jest przez spółkę iMed24 SA, należącą do krakowskiej Grupy Kapitałowej COMARCH. Poniżej zebrano informacje o podstawowych cechach systemu iMed24.