Dwa sposoby na czystość - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2010)
Zlecanie usługi prania firmom zewnętrznym daje szpitalom spore oszczędności. Ale placówka, która dysponuje własną pralnią wyposażoną w nowoczesny sprzęt, może także zarabiać na obsługiwaniu innych podmiotów służby zdrowia. Które rozwiązanie wybrać?