Kontrrewolucja - Kamiński, Michał (Menedżer Zdrowia, 2010)
Miała być skoordynowana opieka nad chorymi na cukrzycę, dodatkowa stawka kawitacyjna dla lekarzy rodzinnych. Co z tego wyszło? Paradoksalna sytuacja, dokładnie odwrotna niż wszystkie zakładane cele reformy.