Z pierwszej i jednej ręki - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2010)
Losy e-zdrowia ważą się tym razem na wysokim szczeblu Unii Europejskiej. Bo budowanie dwudziestu siedmiu autorskich systemów informatycznych obsługujących obywateli Unii jest po prostu bez sensu.