Wyzwania finansowe dla szpitali - Fedorowski, Jarosław J. (Menedżer Zdrowia, 2010)
Sukcesem zakończyła się IV Międzynarodowa Konferencja Hospital Management 2010 organizowana przez wydawnictwo Termedia w budynkach Akademii Leona Koźmińskiego. Patronat sprawowały Europejskie Stowarzyszenie Dyrektorów Medycznych oraz Szpitale Polskie SA.