Nowoczesność przy stole - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2010)
Ponad 70 proc. polskich bloków operacyjnych znacznie odbiega od europejskiego poziomu i wymaga szybkiej modernizacji. Tę warto rozpocząć od wybrania nowoczesnego stołu, na którym przeprowadzane będą operacje.