Badania pełną piersią - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2010)
Co roku 12 tys. Polek dowiaduje się, że ma raka piersi. Niestety, dla 5 tys. z nich trafna diagnoza jest jednocześnie zbyt późna. A wszystko przez brak odpowiedniego sprzętu.