Chcącemu nie dzieje się krzywda - Bukiel, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2010)
Ciekawie ułożyła nam się tegoroczna kampania prezydencka, przynajmniej jeżeli chodzi o ten jej fragment, który odnosił się do służby zdrowia. Nigdy bowiem nie było tak, żeby składane przy okazji wyborów deklaracje i obietnice mogły być tak szybko weryfikowane w praktyce. Co prawda nie wprost, ale w niczym nie umniejsza to wartości tej weryfikacji, przynajmniej dla ludzi myślących.