Bezpieczny menedżer - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2010)
Z roku na rok rośnie liczba procesów wytaczanych przez pacjentów lekarzom i placówkom służby zdrowia. Sądy często przychylają się do wniosków poszkodowanych i zasądzają wysokie odszkodowania. Co zrobić, by uniknąć dotkliwych konsekwencji finansowych?