Do zobaczenia za 20 lat! - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2010)
Nawet najbardziej zaawansowane technologicznie systemy diagnostyczne tracą wiele z funkcjonalności, jeżeli dostęp do wyników i archiwów badań nie jest szybki i intuicyjny. Część z oferowanego obecnie sprzętu umożliwi przeglądanie oraz interpretowanie zrobionych dziś obrazów także za kilkadziesiąt lat!