Nocna zmiana - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2010)
Wśród licznych, dość chaotycznych nowelizacji ustawy o świadczeniach opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych, które miały miejsce w ostatnim czasie, prawie niezauważony przeszedł projekt zmieniający zasadę kontraktowania tzw. nocnej i świątecznej pomocy lekarskiej.