Brygady tygrysa - Katrynicz, Agnieszka (Menedżer Zdrowia, 2010)
Szpitale buntują się przeciwko zbyt dużym uprawnieniom kontrolerów NFZ, nie zawsze posiadających odpowiednie kwalifikacje. Rozwiązaniem tego problemu mógłby być częściowy outsourcing kontroli.