Sposób na starzenie - Iakovidis, Ilias (Menedżer Zdrowia, 2010)
Komisja Europejska obiecuje kompleksowe promowanie e-health. Ma to obniżyć koszty ochrony zdrowia i trzymać pacjenta z dala od lekarza. Komisja uważa, że e-health to tzw. rynek pionierski – według definicji powołanej przez nią do życia Inicjatywy Rynków Pionierskich (ang. Lead Market Initiative ) – i obiecuje olbrzymie wsparcie organizacji działających w tym sektorze.