Chirurgia estetyczna – nowy trend w seksuologii - Błażejewska, Anita; Nowakowski, Artur; Barwijuk, Andrzej; Lew-Starowicz, Zbigniew (Menopause Review/Przegląd Menopauzalny, 2010)
W artykule przedstawiono przegląd dostępnych obecnie metod korekcji plastycznej zewnętrznych narządów płciowych żeńskich oraz oceniono ich zalety i ograniczenia.