Pomagamy ludziom nauki (Menedżer Zdrowia, 2010)
Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka: Fundacja na rzecz Wspierania Rozwoju Polskiej Farmacji i Medycyny – jeden z największych prywatnych sponsorów badań naukowych w dziedzinie medycyny i farmacji – doczekała się nagrody. Otrzymała tytuł Mecenasa Samorządu Aptekarskiego oraz nagrodę specjalną Polskiego Towarzystwa Farmaceutycznego (PTFarm).