Na wojnie z miażdżycą (Menedżer Zdrowia, 2010)
„Aktualne możliwości terapii chorób o podłożu miażdżycowym” to temat VI Międzynarodowej Konferencji Naukowo-Szkoleniowej Farmaceutów, która odbędzie się w Warszawie 25–27 listopada 2010 r. Jej organizatorem jest Naczelna Izba Aptekarska. Komitetowi Organizacyjnemu przewodniczy dr Grzegorz Kucharewicz, prezes Naczelnej Rady Aptekarskiej.