Blondynka i samochód - Bukiel, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2010)
Ewa zawsze marzyła o wielkim samochodzie. Takim, żeby – jak się do niego wsiądzie – miało się poczucie ważności, potęgi i władzy. Niestety nie stać jej było na taki samochód – nowy. Musiała kupić stary, przechodzony, z rdzą na karoserii i niespodziankami pod maską.