Dobrzy (?) wujkowie - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2010)
Przed wojną staliśmy na skraju przepaści. Obecnie dzięki Związkowi Radzieckiemu uczyniliśmy krok naprzód – w ten sposób (trafnie) szydzono niegdyś z przemówień dyktatora PRL, Władysława Gomułki. Podobny krok naprzód uczynił dzięki współpracy z firmą Electus szpital w Pabianicach. Kto następny?