Kim są liderzy w ochronie zdrowia (Menedżer Zdrowia, 2010)
Sukces nigdy nie jest efektem słomianego zapału, tu trzeba przejść przez prawdziwy ogień – pisał James Madison, amerykański prawnik i polityk, czwarty prezydent USA. Każdy z laureatów XI Edycji Konkursu Sukces Roku właśnie przez taki ogień przeszedł. Kim są liderzy w ochronie zdrowia 2010?