Razem, nie osobnoRozmowa z Ryszardem Szcząchorem - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2010)
ALDEMED Centrum Medyczne jest obecnie nie tylko największą w województwie lubuskim, ale jest jedną z największych niepublicznych placówek medycznych w Polsce – mówi Ryszard Szcząchor, Menedżer Roku 2010 w Ochronie Zdrowia w kategorii NZOZ, dyrektor ALDEMED Centrum Medyczne w Zielonej Górze.