Bezpłatne szkolenia (Menedżer Zdrowia, 2011)
Comarch wraz z iMed24, firmami partnerskimi i zaproszonymi ekspertami przygotował cykl spotkań Co w praktyce oznacza fiskalizacja? Szkolenia z zakresu nowych obowiązków podatkowych placówek medycznych.