Paragraf 53 - Skibiński, Mariusz (Menedżer Zdrowia, 2011)
Byłoby absurdem, gdyby osoba nieposiadająca garnituru uszyła go w stylu modnym kilkanaście lat temu, a następnie przerabiała, aby był zgodny z najnowszymi trendami. Kuriozalne jest to, że w służbie zdrowia tak właśnie się dzieje. Jest to prawnie usankcjonowane – zezwala na to zapis §53 rozporządzenia o higienie w ochronie zdrowia.