O dobre prawo prosimy - Masełbas, Wojciech (Menedżer Zdrowia, 2011)
Terminarz prac parlamentu oraz kalendarz wyborczy dają niezmiernie małe szanse na to, byśmy doczekali się uchwalenia nowej ustawy o badaniach klinicznych w obecnej kadencji. Tymczasem istnieje pilna potrzeba uchwalenia tej ustawy. Bez niej grozi nam utrata setek korzystnych dla Polski zleceń.