Krajobraz po ustawie - Mołdach, Robert (Menedżer Zdrowia, 2011)
Jaka będzie ochrona zdrowia po wprowadzeniu pakietu ustaw Ewy Kopacz? Co się zmieni? Kto zyska, a kto straci? Co się poprawi, a co pogorszy? Wprowadzenie każdej z ustaw stwarza ryzyko. Publikujemy obszerne fragmenty dokumentu dotyczącego oceny skutków wprowadzenia regulacji zawartych w projekcie z 9 marca 2011 r. ustawy o dodatkowym ubezpieczeniu zdrowotnym, przygotowanego dla Ogólnopolskiego Związku Pracodawców Prywatnej Służby Zdrowia – Medycyna Prywatna.