Polska pralnia - Majer, Patrycja (Menedżer Zdrowia, 2011)
Czy po wejściu w życie znowelizowanej ustawy refundacyjnej może się okazać, że nie będziemy mieć w Polsce dostępu do nowoczesnych leków? – zastanawiają się eksperci rynku leków oraz szefowie firm farmaceutycznych. Zdaniem IMS Heath, takie ryzyko istnieje. Zwłaszcza jeśli weźmie się pod uwagę, że już dziś brakuje ich w naszych aptekach.