Pracowita fundacja (Menedżer Zdrowia, 2011)
W Teatrze Stanisławowskim w Łazienkach Królewskich w Warszawie odbyła się uroczystość wręczenia grantów IX edycji konkursu Naukowej Fundacji Polpharmy na finansowanie projektów badawczych. Spotkanie było też okazją do świętowania jubileuszu Fundacji i podsumowania jej dorobku. W trakcie uroczystości wręczono także stypendia naukowe siedmiu doktorantom.