Szpital pod commendą - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2011)
Kierowanie placówką służby zdrowia może być prostsze. Z pomocą przychodzą zarówno kompleksowe systemy zarządzania opieką nad pacjentem, jak i obsługą administracyjną.