Największa tajemnica NFZ - Bukiel, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2011)
Powszechne ubezpieczenie zdrowotne działa w Polsce już od 12 lat, a NFZ od 9. Czy system ten może mieć dla nas jeszcze jakieś tajemnice? Okazuje się, że tak, a najważniejszą z nich jest sposób wyceny refundowanych świadczeń zdrowotnych.