Nowy wspaniały (?) świat - Dychalska, Pola (Menedżer Zdrowia, 2011)
Któregoś dnia zacznie obowiązywać pakiet ustaw Ewy Kopacz, a my obudzimy się w nowej rzeczywistości. Jaka ona będzie? Czy pojawi się szansa na rozwiązanie problemów, z którymi polska ochrona zdrowia boryka się od lat? Czy też raczej wskutek tego, że ktoś czegoś nie dopatrzył, nie przewidział, będzie gorzej, a nie lepiej?