Wyróżniono liderów medycyny (Menedżer Zdrowia, 2011)
12 maja 2011 r., podczas uroczystej gali w Hotelu Marriott w Warszawie, ogłoszono wyniki prestiżowego Konkursu Liderów Ogólnopolskiego Systemu Ochrony Zdrowia. Laureatami są placówki, organizacje oraz osoby, które stanowią najlepszy wzór pracy w sektorze służby zdrowia.