Społeczeństwo informacyjne korzysta z telemedycyny (Menedżer Zdrowia, 2011)
Debata „Telemedycyna – nowa jakość systemu opieki zdrowotnej społeczeństwa informacyjnego”, w ramach obchodów Światowego Dnia Społeczeństwa Informacyjnego 2011 pod honorowym patronatem Minister Zdrowia Ewy Kopacz, odbyła się 10 maja 2011 r. w Domu Dziennikarza w Warszawie. Organizatorem wydarzenia było Polskie Towarzystwo Informatyczne we współpracy z Centrum Komunikacji Medialnej.