Umowy serwisowe – pewność na lata - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2011)
Zapisy nowej ustawy o wyrobach medycznych z pewnością przyczyniły się do większego zainteresowania usługami serwisowymi w sektorze medycznym. Nie jest to jednak jedyny powód wzmożonej aktywności w tej dziedzinie.