To jeszcze nie epidemia – rozmowa z prof. Markiem Jaremą, konsultantem krajowym w dziedzinie psychiatrii - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2011)
Obserwujemy prowadzącą do depresji frustrację, która coraz częściej dotyka tych, którym nie powiodło się tak dobrze jak bohaterom codziennie oglądanych seriali – mówi Marek Jarema.