Czas na stomatologię - Krakowska, Beata (Menedżer Zdrowia, 2011)
Aż 10 proc. wzrostu w ciągu dwóch lat – to prognozy firmy konsultingowej PMR dotyczące usług stomatologicznych, których popularność rośnie, podobnie jak liczba oferujących je firm. Jak wygrać na tym konkurencyjnym rynku?