Po krakowsku - Kozak, Wojciech (Menedżer Zdrowia, 2011)
Drugą kadencję mam przyjemność uczestniczyć w pracach zarządu województwa małopolskiego – obecnie jako wicemarszałek. Od początku zajmowałem się ochroną zdrowia, bo są to, moim zdaniem, sprawy najważniejsze, by nowoczesne społeczeństwo funkcjonowało właściwie.