Korzyści i strategie na przyszłość - Homola, Wojciech (Menedżer Zdrowia, 2011)
KNOW HEALTH to przegląd najlepszych programów zdrowotnych na świecie i spotkanie z ich twórcami, a równocześnie pierwsza w Polsce międzynarodowa konferencja połączona z warsztatami dla osób odpowiedzialnych za politykę zdrowotną w miastach i gminach!