Z Leszna i Krakowa - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2011)
Dobiegają końca letnie wakacje, podczas których sprawy publiczne zwykle biegną wolniejszym tempem. Poza doniesieniami ze szkockiego Loch Ness, gdzie jak co roku o tej porze grupy naukowców usiłują wytropić potwora, uwaga Polaków (a przynajmniej polskich mediów) coraz bardziej koncentruje się na zbliżających się wyborach parlamentarnych.