Komisje z łapanki - Woźniak, Katarzyna (Menedżer Zdrowia, 2011)
Do końca listopada wojewodowie powinni wybrać kandydatów do komisji, które od 1 stycznia 2012 r. będą orzekać o tym, czy popełniono błąd medyczny. Problemem jest to, że chętni się nie zgłaszają.