W objęciach systemów - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2011)
Przez ostatnich 30 lat komfort pracy lekarzy znacznie się poprawił. Duża w tym zasługa szpitalnych systemów informatycznych ułatwiających postawienie szybkiej i trafnej diagnozy.