Informacja oparta na dowodach - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2011)
Zapewnienie odpowiedniej informacji pacjentom to jedno z wyzwań opieki zdrowotnej XXI wieku. I to zarówno w wymiarze indywidualnym, jak i zbiorowym.