Męskie sprawy i sprawki - Adamska-Golińska, Natalia (Menedżer Zdrowia, 2011)
Polacy chorują o wiele częściej niż Polki, wcześniej również umierają. Potrzebna jest intensywna kampania propagandowa, by to zmienić. Dlaczego mężczyźni umierają wcześniej niż kobiety?