Przegląd Najlepszych Praktyk i Programów Zdrowotnych (Menedżer Zdrowia, 2011)
Prawie trzysta osób wzięło udział w I Międzynarodowym Forum Promocji i Profilaktyki Zdrowotnej KNOW HEALTH. Specjaliści z różnych branż i stron świata rozmawiali o kierunkach rozwoju programów profilaktycznych.