Jedynka kontra dwójka - Szparkowska, Sylwia (Menedżer Zdrowia, 2011)
Resort zdrowia w ostatniej chwili wycofał się z przepisów, które od stycznia uniemożliwiłyby lekarzom z tzw. jedynką samodzielną pracę.