Niemożliwe stało się możliweRozmowa z Małgorzatą Załawą-Dąbrowską, dyrektor Samodzielnego Publicznego Zespołu Zakładów Lecznictwa Otwartego Warszawa-Żoliborz, Menedżer Roku 2011 w Ochronie Zdrowia w kategorii SPZOZ - Wojteczek, Justyna (Menedżer Zdrowia, 2011)
– Lecznictwo może być zarówno prywatne, jak i publiczne – to, czy dobrze funkcjonuje i się rozwija, zależy od menedżera i zespołu, z którym współpracuje – mówi Małgorzata Zaława-Dąbrowska.