Słowa uczą, przykłady pociągająRozmowa z Jerzym Kolasińskim, założycielem, właścicielem i dyrektorem Kliniki Kolasiński – Hair Clinic Poznań, Menedżerem Roku 2011 w Ochronie Zdrowia w kategorii NZOZ - Lang, Aleksandra (Menedżer Zdrowia, 2011)
– Moja klinika była pierwszym tego typu przedsięwzięciem w Polsce. Nie mamy żadnych kontraktów z NFZ. Więcej: nigdy o nie się nie ubiegałem – mówi Jerzy Kolasiński.