Epoka postkopaczowa - Biardzki, Maciej (Menedżer Zdrowia, 2011)
Jeżeli Bartosz Arłukowicz będzie chciał przeć do przodu metodą poprzedniczki, to ciosy mogą zacząć spadać na niego z wielu stron. Nawet tych najmniej spodziewanych. A przecież nikt nie chce być tzw. zderzakiem.