Kwadratura koła - Murkowski, Maciej (Menedżer Zdrowia, 2011)
Jeżeli szpital Instytutu Matki i Dziecka pozostanie w Szpitalu Wolskim, stracimy wiele milionów złotych. Preferowana powinna być nowa lokalizacja, nie zaś bezsensowna inwestycja w stare mury.