Bomba z opóźnionym zapłonem - Borek, Ewa (Menedżer Zdrowia, 2011)
1 stycznia 2012 r. wchodzi w życie ustawa regulująca zasady dostępu do leków refundowanych. Wypowiedzieli się w jej sprawie wszyscy zainteresowani polityką lekową, wszyscy z wyjątkiem... pacjentów.